Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

FEI European Jumping Championships (Young riders, Juniors, Children on Horses), Milstreet, IRELAND

Ναι, μην δω Ιρλανδία εγώ, θα κολλήσω... 
Τρώγομαι με τα ρούχα μου αυτές τις ημέρες, καθότι στο Δουβλίνο έχει το καθιερωμένο Aga Khan και αρκετά παρακάτω στην πράσινη αυτή χώρα, έχει αγώνες που συμμετέχουν Έλληνες. 

Κι εγώ κάθομαι στο γραφειάκι μου ήσυχα ήσυχα, με τον ανεμιστήρα να ανακατεύει τον ζεστό αέρα και να ταξιδεύω νοερά στα πράσινα λιβάδια, την μυρωδιά της μόνιμης υγρασίας, του χόρτου και του καρπού, τα πήγαινέλα από τους σταβλίτες - γυναίκες οι περισσότερες, τα ατελείωτα τσάγια που ετοιμάζονται ανά πάσα ώρα και στιγμή και όλο αυτό το πράσινο, είτε στο έδαφος, είτε στα άλογα, είτε στους ανθρώπους. Με φόντο έναν γκρι ουρανό.

Βασική βοήθεια σε αυτό το ταξίδι, η ιστοσελίδα του αγώνα, που μας επιτρέπει να χαζεύουμε τα αποτελέσματα...  http://www.millstreet.horse/eu2016/καθώς και της FEI που μας δίνει άλλου είδους εκ των έσω λεπτομέρειες https://data.fei.org/Calendar/ShowDetail.aspx?p=AB568BEFD2ACA463E153E960F0BECF8D

Σήμερα, τοπική ώρα 16.00 και δική τους 14.00 ξεκινάει η πρώτη κατηγορία - Παίδων αν δεν κάνω λάθος, με ύψος 1.25 ενώ στις 19.00 ώρα δική τους και 21.00 ώρα δική μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που κυκλοφορεί στο ίντερνετ, είναι η παρέλαση, όπου θα περάσει μέσα από την πόλη του Milstreet.

Εντάξει, παραδεχτείτε το. Δεν ζηλεύετε κι εσείς λίγο? 

Ευχαριστώ για την φωτογραφία Παναγιώτη - δεν σε μισώ/ζηλεύω λιγότερο από πριν, να ξέρεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου